Bedrijfs-
evenemen­ten

Elk evenement wordt door een bedrijf georganiseerd met een doel. Of het nu gaat om teambuilding, beloning voor het harde werken van afgelopen periode, of gewoon leuk samen zijn. Uiteindelijk brengt het bedrijf een boodschap over. Een evenement is niet zo maar een leuke activiteit, maar een communicatiemiddel.

SportInspiration denkt graag mee en op basis van de wensen, de aanleiding en doelstelling van het evenement, ontwerpen wij graag een passend evenementen concept. Met ons brede netwerk en (top)sport kennis matchen wij de juiste sport en/of activiteit bij de doelstelling en cultuur van het bedrijf.
Scroll naar beneden voor concepten en voorbeelden.

Sporten, spellen en
activiteiten
op elk niveau

Sport biedt veel mogelijkheden, omdat elke sport weer een unieke cultuur en kenmerken in zich heeft. Bijvoorbeeld, onder leiding van een topsport volleybal coach leren samenwerken. Of met Aikido leren je innerlijke kracht ontdekken. Samen een sportieve uitdaging aangaan of gewoon lekker de natuur in, wandelen of fietsen, wel of niet met opdrachten onderweg. Op basis van de doelstelling, het niveau en de wensen kunnen wij een maat voorstel maken.

Sporten met een
bekende topsporter

Wilt U sporten onder leiding van een bekende topsporter of coach? Ons netwerk biedt de mogelijkheid om met vrijwel elke topsporter of topsportcoach in contact te komen. Fietsen met Steven Rooks, hardlopen met Thijmen Kupers, boksen met Arnold van der Leijden, etc.

Sport en
Vitaliteit

Naast ééndaagse activiteiten biedt SportInspiration ook langere trajecten aan. Samen toewerken naar een doel. Met een afdeling van het bedrijf gezamenlijk toewerken naar deelname aan een 5km of 10km hardloop evenement.
Maar ook bieden wij Vitaliteits trajecten aan om via fysieke en mentale trainingen gezonder te worden. Wij kunnen voor ieder een individueel plan maken om dit te bereiken. Voor de Vitaliteitstrajecten verwijzen wij graag naar ons andere organisatie pro-motion.health

Standaard
evenementen concepten

SportInspiration heeft diverse concepten ontwikkeld en georganiseerd in de afgelopen jaren. Hieronder een aantal voorbeelden:

Olympisch Stadion Spel
Wist U dat het aansteken van de vlam voorafgaand aan de Olympische Spelen een Nederlandse vinding is? En wist U dat tijdens de Olympische Spelen van 1928 in Amsterdam voor het eerst vrouwen mochten meedoen aan gymnastiek- en atletiekonderdelen?
Het Olympisch Stadion Spel een teambuildings-dag voor denkers en doeners. Een mix van Olympische geschiedenis, kennis maken met de Olympische wereld en waarden en leuke doe-en sportactiviteiten en opdrachten. Los met je team als eerste de Olympische puzzels op en ontsteek de Olympische Vlam!
Mini Olympische Spelen
Ontsteek de Olympische Vlam in het Olympisch Stadion te Amsterdam en maak kennis met diverse Olympische sporten en topsporters. Van laagdrempelige sportactiviteiten zoals boogschieten tot en met intensief sporten, zoals 100m sprinten. Voor iedereen wat wils! Wel of niet onder begeleiding van bekende topsporters. In competitieverband; teams strijden tegen elkaar voor het hoogste podium, of gewoon voor de lol.
Atletiek Meerkamp
Altijd al nieuwsgierig geweest naar speerwerpen? Of polsstokhoogspringen? Of eens willen zien hoe snel je een rondje atletiekbaan (400m) kunt lopen? Hoe zwaar is een kogel? Maak kennis met de atletiekonderdelen in een meerkamp vorm.
Teambuilding
Leer je collega’s kennen via ‘Action Type Dynamics’; typologie van mensen ontwikkeld vanuit de sportwereld en teambuildingsopdrachten. Docenten van de dag observeren de team dynamiek en geven aanwijzingen hoe een team beter kan functioneren.
Puzzel- wandel of fietstocht
Ontdek Amsterdam via een wandeltocht, elk team krijgt opdrachten onderweg en wordt langs de diverse bezienswaardigheden geleid. Of volbreng een fietsroute op basis van GPS en ontdek de Veluwe. SportInspiration heeft inmiddels diverse concepten ontwikkeld en uitgevoerd.

Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /home/sportinspi/domains/sportinspiration.com/public_html/here/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218