Strategie
& Kennis

SportInspiration werkt op het kruispunt tussen de intrinsieke merkwaarden, kennis en cultuur van de sport en combineert dat met de kennis op het gebied van sportmanagement, marketing, evenementen en vitaliteit. Vanuit dat vertrek punt ontwikkelt SportInspiration nieuwe concepten en strategieën. Dat kunnen concepten, evenementen of nieuwe bedrijven in eigen beheer zijn, of strategieën en concepten voor bedrijven en organisaties.

SportInspiration
Inspired by Sport

Zo komen de bedrijven en organisaties; ‘T&F Camps’, ‘T&F Academy’, ‘Ekiden Run Amsterdam’ en recent het vitaliteitsbedrijf ‘Pro-Motion’ en de wieler toertocht ‘Bolletjes Toertocht’, uit de SportInspiration kraamkamer en worden in eigen beheer uitgevoerd.

Voor bedrijven werkt SportInspiration strategieën en concepten uit op het gebied van sportmanagement, evenementen en vitaliteitsprogramma’s. SportInspiration kan daarnaast ook de uitvoering en projectmanagement van deze concepten ter hand nemen voor een klant.

de moeder van
alle sporten

De inhoudelijke ‘kennis-kern’ komt voort uit de aanwezige topsport ‘Atletiek’ ervaring en kennis, ‘de moeder van alle sporten’. Diverse sporten en sportscholen gebruiken trainingsvormen als hardlopen, looptechniek, krachttraining, circuit- en HIT (high intensity) training, bootcamp etc., voor de fysieke en conditionele ontwikkeling van hun sporters. De oorsprong van deze trainingsvormen komt voort uit Atletiek sport.

SportInspiration ontwikkelt voor de atletiektrainers praktische opleidingsmodules onder de vlag van ‘T&F Academy’ en in samenwerking met de Atletiekunie.
Deze kennis wordt ook toegepast voor de ontwikkeling van de fysieke programma’s in het Vitaliteitsbedrijf Pro-Motion.


Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /home/sportinspi/domains/sportinspiration.com/public_html/here/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218