Vitaliteit
Pro-Motion

SportInspiration heeft zijn netwerk en kennis gebruikt om het Vitaliteitsbedrijf ‘Pro-Motion’ op te richten.
Graag helpen wij bedrijven en hun medewerkers een balans te vinden tussen hard werken, presteren en gezond en vitaal in het leven te staan. Dat doen wij door de kennis en werkwijze uit de (top)sport te vertalen naar de werkvloer.

Vitaal Performance Programma

Samen met medewerkers van een bedrijf maken wij een Vitaal Performance Programma, zodat er een veilige, gezonde werkomgeving ontstaat. Met als resultaat Vitale medewerkers die te allen tijde in hun kracht staan en de veerkracht hebben om de uitdagingen om de uitdagingen van alle dag aan te kunnen.

Wij passen methodes toe vanuit de topsport om ervoor te zorgen dat medewerkers een topsport mindset krijgen en leren structureel (Vorming) te werken aan de Lichamelijke, Mentale en Emotioneel-sociale Vitaliteit. Met daadkracht en veerkracht kunnen ze presteren onder druk en geen uitdaging is te veel.

Wat is Vitaliteit?

Vitaliteit is de mate waarin iemand zich lichamelijk, mentaal en sociaal emotioneel draagkrachtig en energiek voelt.

Vitaliteit draait om veel meer dan leefstijl en gezondheid en raakt ook onderwerpen als de samenwerking tussen collega’s, balans werk-privé, contact met de leidinggevende en het gevoel zinvol werk te doen.

Het draait om alle factoren die beïnvloeden of je met energie en plezier functioneert, zowel in je werk als privé

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Pro-Motion www.pro-motion.health


Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /home/sportinspi/domains/sportinspiration.com/public_html/here/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218