SPORT­­INSPIRATION
TEAM

Het SportInspiration Team bestaat uit een mix van vaste krachten, experts en adviseurs. Afhankelijk van de opdracht, soort evenement of project wordt een team samengesteld van mensen met de gevraagde kennis en expertise.

Bijvoorbeeld, bij de organisatie van grote evenementen maken wij gebruik van event producers. Bij de ontwikkeling van inhoudelijke sportprogramma’s zetten wij coaches en experts in op het niveau van bondstrainers.  

SportInspiration denkt graag mee en op basis van de wensen, de aanleiding en doelstelling van de opdracht stellen wij een team samen die de opdracht tot een groot succes zal maken. 

Enno Tjepkema, Eigenaar SportInspiraton

Ervaren professional in sportmanagement, evenementenorganisatie en vitaliteit. Innovator en conceptontwikkelaar in de sport, evenementen, vitaliteit en onderwijs. Door zijn achtergrond als marketing professional en voormalig topsporter (Atletiek, Tienkamp) heeft Enno een uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven, gemeenten en sportwereld opgebouwd.

Onafhankelijk en open-minded persoonlijkheid. Resultaatgerichte en flexibele teamspeler. People manager en coach die eenvoudig schakelt tussen en communiceert op alle niveaus in een organisatie. Overtuigende communicator, die relationele- en netwerkvaardigheden combineert.

Marieke Aten, med eigenaar SportInspiraton

Verantwoordelijk voor financiën en administratie.

Wigert Thunnissen

Trainer/coach atletiek en fysieke conditionering en opleidingsmanager voor de opleiding coach 5 Atletiekunie

Steven Rooks, oud professioneel wielrenner

Steven Rooks heeft in de jaren 80 en 90 bekendheid gekregen vanwege zijn wielren prestaties. Hij heeft de Bolletjes trui tijdens de Tour de France twee keer gewonnen, etappe als Alphe d’Huez, klassiekers als Luik-Bastenaken-Luik, Amstel Goldrace en diverse Nederlands Kampioen op de weg. Na zijn profcarriere is hij nog actief geweest van diverse Wielerploegen.
Steven organiseert zijn eigen Steven Rooks Klim Classic en geeft hij clinics en motivational speeches.

Rem Pronk

Docent en eigen bedrijf

Michel Jonker

Docent HVA opleiding Sport Management en Ondernemen. Ervaren coach en opleider. Gespecialiceerd in effectief communiceren